Een appartement huren hoe werkt dat?

Vier appartementen beneden en drie boven 

Het complex is gesitueerd achter de pastorie. Hierbij wordt de pastorietuin zoveel mogelijk in tact gelaten. De materiaalkeuze  van de gevels is afgestemd op de naastgelegen bebouwing van de kerk en de pastorie. Dit complex is een gemeentelijk monument. 
Bij de indeling van de appartementen beneden is rekening gehouden met de mobiliteit van de bewoners. De toegankelijkheid is afgestemd op rolstoelgebruik. De appartementen boven zijn bereikbaar via een buitentrap.  De woonvertrekken zijn georiënteerd op het zuid/westen en elk appartementen heeft een eigen buitenberging. De bouw wordt energieneutraal uitgevoerd zonder gasaansluiting. De aansluitende pastorietuin blijft een openbaar parkje.

De huur van de appartementen wordt afgestemd op de sociale huurgrens (momenteel bedraagt deze € 737,14, peildatum december 2020). Afhankelijk van het inkomen kan men in aanmerking komen voor huursubsidie.

[unex_ce_button id="content_ahokhjc70,column_content_ddyq9yumm" button_text_color="#000000" button_font="semibold" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="2px" button_bg_color="#ffd300" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="0px" button_border_color="#000000" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#000000" button_border_hover_color="#000000" button_link="http://www.debommerd.nl/inschrijven" button_link_type="url" button_link_target="_blank" has_container="" in_column="1"]INSCHRIJVEN[/ce_button]

Appartement begane grond

Op de begane grond zijn vier appartementen gesitueerd van elk ca. 70 m2. De indeling is als volgt:

- Royale woonkamer met keukenblok, gelegen op het zuid/westen, voorzien van tuindeuren.
- Slaapkamer 
- Badkamer voorzien van douche/wc 
- Bijkeuken met plaats voor wasmachine en droger.
- Ruime entree (plek voor scootmobiel)
- Terras op het zuidwesten
- Berging voor o.a. fietsen

Met de inrichting is rekening gehouden met eventueel rolstoelgebruik. De afmetingen van de badkamer en de looppaden zijn er op afgestemd.
Deze appartementen zijn geschikt voor een één of twee persoonshuishouding.

Appartement verdieping

Op de verdieping zijn drie appartementen gesitueerd van elk ca. 55 m2. met de volgende indeling:

- Woon/eet kamer met keukenblok, gelegen op het zuid/westen, voorzien van een balkon.
- Slaapkamer 
- Badkamer voorzien van douche/wc 
- Bijkeuken met plaats voor wasmachine en droger.
- Entree. Deze is bereikbaar via een buitengalerij  
- Berging voor o.a. fietsen

Deze  appartementen zijn zeer geschikt als eerste woning voor jongeren. 
 

Heeft u vragen? Stel ze via info@debommerd.nl